2013. augusztus 11., vasárnap

disz iz ömérikáááááááá

Hey! 


Ezt a posztot már vagy egy hete írom, és talán most kezd megszállni az ihlet végre. Történés persze volt, csak aztán agy nem ahhoz, hogy szavakba öntsem. Egészen vissza kell nyúlnunk az előző heti péntekhez, mert akkor aztán "diszizömériká" érzésünk volt Lillával :)

Történt ugyanis, hogy úgy nagyon nagy véletlenségek folytán Lillus nem dolgozik este, és véletlenül én is korán végzem (persze, mert hazaküldtek 5 óra meló után), így hát nyakunkba tudjuk venni a várost és belemászni az éjszakai életbe.
Első úticélunk a "Baja" volt (e: BÁHÁ), persze ide is egészen furmányosan jutottunk el, mivelhogy drága sofőrünk kisebb kitérőt tett, hogy elvigyen pár leányzót valahova. Nem értem miért nem dobott ki minket rögtön, na de mindegy. Érdekes dolgok járnak ám itt róla... Chicago... lányokat futtatott.. Na nem akarok ám senkire sem frászt hozni, túléltük! És nagyon jót ettünk :)


Drága sofőrünk ezután testőrnek állt, és hiába akartunk sétálgatni, ő el akart kísérni minket. Így hát nem mentünk el fagyizni, hanem elmentünk rögtön az egyik pubba. Oda nem jött velünk, és mi sem maradtunk sokáig, hanem elindultunk fagyiért...

Végül nem jutottunk el odáig, mert útba esett egy másik bár. Tipikus filmjelenet: beléptünk az ajtón, korosztály jóval felettünk való, de megfagyott minden! :D Aztán pedig jöttek a "mi isztok lányok" kérdések, szóval hoztuk az európai formánkat :D
Aztán visszatértünk a másik bárba, ahol is az előző bárban megismert emberkék kezdtek befolyni... Így végül úgy tünhetett, hogy mi mindenkit ismerünk :D Aztán megjelent 2 motoros faszi, velük is összefutottunk már, ők meghívtak szintén 1-1 italra, végül felkínálták egy útra a motorjukat...

Hja szóval egy Harley-Davidson, vagyis kettő várt ránk másfél utcával odébb! Mert persze ez Amerika, és itt minden megtörténhet! :D Szóval volt egy laza útunk egy country klubba, nagyon menőnek éreztük ám magunkat Lillussal :)



És egy fotó az amerikai NAgy Feróval:


Az a baj, hogy így másfél hét után már sokkal nehezebb átadni a feelinget, pedig utána tényleg nagyon fel voltunk dobva! :D A többiek is tudnák tanúsítani! Ráadásul motorral jöttünk haza, nem ám holmi taxival vagy valami :D 

Aztán, hogy mik történtek még mostanság? Meló. Paycheck is volt hétfőn, asszem most már 1-2 örömkönny is volt! Egyik nap meg nagyon be voltunk indulva egy kis pancsolásra, mivelhogy már 2 hónapja nem fürödtünk itt, de végül nem volt semmi. Amire vágytam aznap, az egy Dunkinos kávé volt, amit meg is kaptam :) Az esti buli pedig egy nyálas filmbe és sok-sok pattogatott kukoricába torkollott, megspékelve a házastársammal :)


Ma eszméletlenül szar idő van, nem hallom, hogy esne, de lehet, hogy már süket vagyok. Természetesen kinn fogok dolgozni, aztán ki tudja, lehet, hogy hazaküldenek :D Mindenesetre holnap és holnap után szabadnapom lesz, vuhúúúú! És amőgy már elég rendesen visszaszámlálás feeling van, mert kevesebb, mint 3 hét és végzek! 31-én lesz az utolsó munkanapom.

További fejlemények az utazással kapcsolatban:

  • 28-29-30-ra be van tervezve egy Chicago-i út, szállásunk már van elvileg (couchsurfing, mi más), a többi már csak részletkérdés (például, hogy megkapjuk-e a szabadnapokat :D)
  • elsején valami nagy munkaünnep van itt, szóval shoppingolni fogunk, mert mindenhol végtelen leárazások vannak
  • másodikán felveszem az utolsó előtti paycheckemet, és délután elhagyom a helyet brühühüüüü
  • 3.-án reggel Milwakuee-ból indul a gépem Phoenixbe


És innentől kezdve egy hetes vakáció a nagybátyámmal a következő útvonalon:

Phoenix - Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon

Szóval be vagyok már sóóóózva rendesen! Pláne, hogy vezethetek (nem áramot, haha), reszkess AMERIKA :D :D :D 

További részleteket majd később :)

Éssssssaztán persze NYC-be megyek, hogy még eltöltsek 3 extra napot az egyik kedvenc városomban :)))

Na mára ennyit, mindjárt mehetek dolgozni. Csókoltatok mindenkit, élvezzétek még a nyarat odaát! :)

:*



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése