2013. május 19., vasárnap

Welcome DRINK!

Akkor csapjunk is bele a nagy blogolásba!
Üdvözlet minden kedves meghívottnak/idetévedőnek/ismerősnek és ismeretlennek! Ez a blog a következő 4 hónapomat hivatott bemutatni az aktuális idő-hely valamint érzelmi állapot függvényében.

Miért éppen blog? Egyrészt grafomán típus vagyok, másrészt az amerikai napok is 24 órából állnak (tudtommal), így nem jutna idő arra, hogy minden egyes ismerősöm tudomást szerezzen rólam - általam, eme csodálatos földrészek közötti galaxisban (a'la internet). Nem veszem zokon, ha kommentelnek a drága Olvasók, sőt az sem okozna lelki traumát, ha esetlegesen én is hírt kapnék felőletek, legyen az skype, fészbúk, g-talk, füstjelek, morzejelek esetleg postagalamb formájában! :)

Először is egy kis bevezetés a bevezető után, avagy miért éppen Amerika?
Emlékeim szerint már legalább 10 éve vágyódom a tengerentúlra, továbbá az utóbbi időben elkaptam egyfajta betegséget, ami "hip hop-dance-szindrómának" hívnak :D Szóval hip hop, Nagy Alma, L.A., Chicago, Grand Canyon, fekák, sajtburgerek RESZKESSETEK, JÖVÖK!

Régi álmok ide vagy oda, az egész procedúra már októberben megkezdődött egy  tájékoztatóval... Ha visszarepülünk az időben pár hónapot, -ami már fél évet is kitesz - akkor pontban landolunk kicsiny Bridge-ünk egyik termében. Tehát van egy cég, és van sok-sok ember, akik segítettek nekem és még pár száz sorstársamnak, hogy kijuthassunk Amerikába. Ők a  CampLeaders csapata, és a féléves procedúra másfél hete ért véget, mikor is már minden papír meg volt, hogy hivatalosan is beléphessünk az Államokba, valamint munkába is állhassunk :)

Innen pedig már csak napok választanak el, hogy ténylegesen át is érezhessük azt a bizonyos "amerikai feelinget". Csomagok lassan bepakolva, vizsgaidőSUCK kivégezve (12 órával a reptérre indulás előtt, yeah!), búcsúbulik kipipálva (köszönöm csajok! - szeptemberben welcome-party! ;D) és már csak hármat kell aludni az indulásig!

Köszöntem az eddigi figyelmet, szerelmes leveleket, hiányzol-üzeneteket továbbra is várom (csak elfér az egóm mellett) a fenti módokon és puszilok mindenkit!

Annyira maradt hátra, mint előre: öveket bekapcsolni, angol nyelvtudást beizzítani, szociálisan átállítódni és irány AMERIKAAAA! :) Tsók :*

2 megjegyzés:

  1. HA eljutnál esetleg egészen Floridáig is (ki tudja :-) ), akkor FOTÓT,FOTÓT,FOTÓT N E K E M!!!!!! Vigyázz magadra nagyon!

    VálaszTörlés